Web Analytics

content

content


Openingstijden
di-woe-vrij    08:30    
-
17:30
do    17:00    
-
21:00
za    08:00    
-
15:00
Nu ook op internet!  
Wij presenteren u deze website van onze kapsalon met veel informatie. Regelmatig zullen wij deze site vernieuwen met actuele informatie. Wij wensen u veel surfplezier!

Kapsalon Pedro Blauw is een salon voor een ieder die er verzorgd uit wil zien. Wij bieden kwaliteit en hebben een aantal specialisaties voor mensen, die ook wel eens iets anders willen. Een goede dienstverlening en een prettige omgeving, die u als klant mag verwachten. Ons team volgt continu cursussen om u geheel volgens de nieuwe technieken professioneel en deskundig van dienst te kunnen zijn.Wij zijn in 1990 met deze zaak gestart, terwijl Pedro toen al 28 jaar in het kappersvak werkzaam was.

 

Wij stellen ons voor: 

 � eigenaar van deze salon. Nu al jaren werkzaam in dit mooie kappersvak. Hij heeft in de jaren 70-80 veel meegedaan aan diverse landelijke kapperswedstrijden, waarvan een aantal jaren in de Nederlandse selectie. Na veel jaren als werknemer in 1990 besloten om voor zichzelf een eigen zaak te openen. Een gezellig monumentenpand in de �kleinste straat� van Alkmaar werd zijn nieuwe stek. En tot op heden nog geen spijt gehad van deze stap.

 � ook zij is al deze jaren aanwezig in deze kapsalon. In de loop van deze jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het aanbrengen van Great Lenghts haarverleningen en volumes, brengt trendy kleurtjes aan met dit systeem, heeft ook een unieke cursus gevolgd in het �Krullen knippen� volgens het systeem van Brian McLean, en staat in de salon klaar voor de klanten van 0 tot 100 jaar. Volgt de haarmode op de voet en is tevens bestuurslid van Kappers Creatief Noord-Holland, een club voor de moderne kapper, waar regelmatig trainingen worden verzorgd door topkappers.

 

Oorbel setje

jumpsuit dames

https://gingeraardbei.nl/

De beste PS5 games van 2022

aaiko

http://rte66.nl

http://www.web-spin.nl

overzicht paginas

Https://domeinboeren.nl

Link toevoegen

Link toevoegen